Marielle Biever Hoefsmederij

 

Beslagvoorwaarden, copyright & disclaimer


Disclaimer

De vormgeving en inhoud van deze website zijn met veel zorgvuldigheid tot stand gekomen. Toch kan de inhoud na verloop van tijd, al of niet op onderdelen, verouderd of niet langer van toepassing zijn. Marielle Biever Hoefsmederij aanvaardt hiervoor geen verantwoordelijkheid en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen hiervan. Links naar websites van derden worden aangeboden voor gebruikersgemak en betekenen niet perse dat Marielle Biever Hoefsmederij de inhoud van de gekoppelde sites altijd goedkeurt of onderschrijft. Tevens kan zij dan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van de gekoppelde sites of de links naar andere sites, die zich op de gekoppelde sites bevinden.



Copyright

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Marielle Biever Hoefsmederij.



Beslagvoorwaarden

De beslagvoorwaarden zijn te downloaden in PDF-formaat. Klik hier om de beslagvoorwaarden te downloaden. Voor het openen van PDF-bestanden hebt u het programma Adobe Reader nodig. Is Adobe Reader nog niet op uw computer geïnstalleerd, dan kunt u het programma gratis downloaden via de website van Adobe.


© Marielle Biever Hoefsmederij 2024 , Alle rechten voorbehouden.